Welkom bij Transport Verhuis & Ontruiming  Bedrijf Adila

Adila transport, verhuis & ontruiming is een flexibel en professioneel bedrijf dat uw verhuizing/ontruiming moeiteloos laat verlopen. Wij zorgen ervoor dat u snel en Adila verhuisautogemakkelijk uw nieuwe woning kan betrekken.
Bij het ontruimen van een woning komen vaak allerlei zaken kijken, waarmee u op voorhand misschien geen rekening hield. Daarnaast heeft u vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de woningsontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij Adila  verhuizer naar de mogelijkheden!
Dankzij onze ruime ervaring en persoonlijke inzet hebben wij ons kunnen  ontwikkelen tot
flexibele organisatie met als motto: Altijd en overal de goederen in de juiste conditie afleveren .
Door ons grote netwerk kunnen wij u snelle service bieden tegen scherpe tarieven waarbij wij
tijd uitgaan van de afstand tussen ophaal en afleveradres. Dus

   - Geen voorrijkosten
   - Geen uurtarief
   - Geen verborgen kosten die achteraf doorberekend worden

 Bij Adila staat betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit voorop.

Een bedrijf of woningontruiming uitvoeren

U heeft vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de bedrijf of woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij Adila  verhuizer naar de mogelijkheden!

Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, Ook het regelen van transport is een punt van aandacht. Naast het verdelen van de inboedel, krijgt u bij een bedrijf , woningontruiming te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning / pand moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij doen het graag voor u! Door onze manier van werken weet u zeker dat de woningontruiming tot in de puntjes wordt geregeld.

 

 

Onze mogelijkheden bij een woning of bedrijf ontruiming

Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen;
Het verwijderen van niet-bruikbare goederen .
Het verwijderen van vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten;
Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten.
Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering.
Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk als de verhuurder dat van u verwacht
Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren.

Alle woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuigschoon opgeleverd.

verhuizing

Adila verhuis & ontruiming staat voor u klaar zeven dagen per week. Daarnaast bieden wij ook een avondservice wat ideaal is  als u overdag werkt of voor een verhuizing overdag geen vrije dag wil of kan opnemen, of als ‘s avonds u beter uitkomt.

Wij verzorgen verhuizingen binnen Nederland maar ook tussen Nederland en Marokko. Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.